error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is F.R. Sterel Praktijk B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over F.R. Sterel Praktijk B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

F.R. Sterel Praktijk B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34127198.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? F.R. Sterel Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

F.R. Sterel Praktijk B.V.
  • Paasheuvelweg 26, 1105BJ, Amsterdam
  • 020-5646110
  • info@sterelcs.nl
Branche
Notaris
KVK
34127198
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen