Op zoek naar een goede notaris? Misschien is F.R. Sterel Praktijk B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van F.R. Sterel Praktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? F.R. Sterel Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over F.R. Sterel Praktijk B.V.

F.R. Sterel Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34127198.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.