error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Foundress Management B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Foundress Management B.V. uit Gouda.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Foundress Management B.V. is een notaris gevestigd in Gouda. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24396615.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Foundress Management B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Foundress Management B.V.
  • Bleulandweg 1d, 2803HG, Gouda
  • 0182-535577
Branche
Notaris
KVK
24396615
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen