Is Foundress B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Foundress B.V. uit Gouda.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Foundress B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Foundress B.V.

Foundress B.V. is een notaris uit Gouda. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24396620.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.