error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Forum notaris mr. D.B.H. van der Laan het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Forum notaris mr. D.B.H. van der Laan uit Groningen.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Forum notaris mr. D.B.H. van der Laan of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Forum notaris mr. D.B.H. van der Laan is een notaris kantoor uit Groningen. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 59588543.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Forum notaris mr. D.B.H. van der Laan
Branche
Notaris
KVK
59588543
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
31-03-1999
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen