error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Forum Notariaat het geschikte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Forum Notariaat uit Groningen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Forum Notariaat of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Forum Notariaat is een notaris gevestigd in Groningen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68622139.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Forum Notariaat
Branche
Notaris
KVK
68622139
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2017
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen