Is Forum Notariaat het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Forum Notariaat uit Groningen.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Forum Notariaat is een notaris uit Groningen. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68622139.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Forum Notariaat of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.