Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Forêt et Campagne Holding B.V. een goede keuze.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Forêt et Campagne Holding B.V. uit Amsterdam.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Forêt et Campagne Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Forêt et Campagne Holding B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 53711041.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract