error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Forêt et Campagne Holding B.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Forêt et Campagne Holding B.V. uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Forêt et Campagne Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over Forêt et Campagne Holding B.V.

Forêt et Campagne Holding B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 53711041.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Forêt et Campagne Holding B.V.
  • Gustav Mahlerlaan 2970, 1081LA, Amsterdam
  • 088 2535156
Branche
Notaris
KVK
53711041
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-10-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen