error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Forêt et Campagne B.V. een juiste keuze. Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Forêt et Campagne B.V. uit Amsterdam.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Forêt et Campagne B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Forêt et Campagne B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 53711351.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Forêt et Campagne B.V.
  • Gustav Mahlerlaan 2970, 1081LA, Amsterdam
  • 088 2535156
Branche
Notaris
KVK
53711351
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-10-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen