Is Forêt et Campagne B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van Forêt et Campagne B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Forêt et Campagne B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Forêt et Campagne B.V.

Forêt et Campagne B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 53711351.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis