Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Fokkema Linssen een goede keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Fokkema Linssen uit Rotterdam.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Fokkema Linssen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Fokkema Linssen

Fokkema Linssen is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24457167.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis