error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is FODC Notariaat B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over FODC Notariaat B.V. uit Doorn.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

FODC Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Doorn. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52876756.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? FODC Notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

FODC Notariaat B.V.
  • IJskelderlaan 5, 3941HS Doorn
  • 0343-528080
Branche
Notaris
KVK
52876756
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen