Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is FM2008 B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over FM2008 B.V. uit Winterswijk Miste.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? FM2008 B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over FM2008 B.V.

FM2008 B.V. is een notaris uit Winterswijk Miste. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57644349.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.