error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is FLOJOVA B.V. het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat alle informatie van FLOJOVA B.V. uit Kollum. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

FLOJOVA B.V. is een notaris kantoor uit Kollum. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65701674.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? FLOJOVA B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

FLOJOVA B.V.
  • Kerkstraat 7, 9291CA, Kollum
  • info@notarisbeugelink.nl
Branche
Notaris
KVK
65701674
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen