Is FLOJOVA B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alles van FLOJOVA B.V. uit Kollum. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

FLOJOVA B.V. is een notaris kantoor uit Kollum. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 65701674.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? FLOJOVA B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.