error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Flohws Holding B.V. een goede keuze. Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina vind je alle informatie van Flohws Holding B.V. uit Bussum. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Flohws Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Flohws Holding B.V. is een notaris kantoor uit Bussum. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32170833.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Flohws Holding B.V.
  • Anton Mauvelaan 12, 1401CK, Bussum
  • 010 2488000
Branche
Notaris
KVK
32170833
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-04-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen