Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Flohws Holding B.V. een goede keuze.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina vind je alles van Flohws Holding B.V. uit Bussum. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Flohws Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Flohws Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bussum. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32170833.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken