Is Flohws Holding B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Flohws Holding B.V. uit Bussum. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Flohws Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Flohws Holding B.V. is een notaris kantoor uit Bussum. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32170833.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte