Is Flevium Notariaat de ideale notaris voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Flevium Notariaat uit Dronten.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Flevium Notariaat

Flevium Notariaat is een notaris gevestigd in Dronten. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32162002.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Flevium Notariaat of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.