Is Fletio Holding B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Fletio Holding B.V. uit Vleuten. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Fletio Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Fletio Holding B.V. is een notaris kantoor uit Vleuten. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 51360357.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.