error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Fletio Holding B.V. een goede keuze. Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Fletio Holding B.V. uit Vleuten.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Fletio Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Fletio Holding B.V. is een notaris uit Vleuten. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 51360357.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Fletio Holding B.V.
  • Wijnland 13, 3451LA, Vleuten
Branche
Notaris
KVK
51360357
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-11-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen