error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is FKJ Notaris Holding B.V. een goede partner.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over FKJ Notaris Holding B.V. uit Lelystad.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? FKJ Notaris Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

FKJ Notaris Holding B.V. is een notaris kantoor uit Lelystad. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63626985.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

FKJ Notaris Holding B.V.
Branche
Notaris
KVK
63626985
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-06-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen