error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Fischer & van Thoor notarissen de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van Fischer & van Thoor notarissen uit Wittem. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Fischer & van Thoor notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Fischer & van Thoor notarissen

Fischer & van Thoor notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Wittem. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 65275705.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Fischer
  • Wittemer Allee 16, 6286AB, Wittem
  • 043-4501471
  • G.vanThoor@ftnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
65275705
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-02-2016
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen