Is Finestar B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Finestar B.V. uit Wilnis.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Finestar B.V.

Finestar B.V. is een notaris uit Wilnis. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65105826.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Finestar B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.