error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Finestar B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van Finestar B.V. uit Wilnis. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Finestar B.V. is een notaris kantoor uit Wilnis. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65105826.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Finestar B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Finestar B.V.
  • Margrietstraat 9, 3648BC, Wilnis
Branche
Notaris
KVK
65105826
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-01-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen