error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Filia Tees B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Filia Tees B.V. uit Valkenswaard.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Filia Tees B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Filia Tees B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Valkenswaard. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17191710.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Filia Tees B.V.
  • Leenderweg 1, 5554CK, Valkenswaard
  • 040-2426202
Branche
Notaris
KVK
17191710
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen