error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Figlia Anelico B.V. de ideale notaris voor jou? Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alles van Figlia Anelico B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Figlia Anelico B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Figlia Anelico B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 51765446.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Figlia Anelico B.V.
  • Gerard Reijnststraat 4, 2593EC, 's-Gravenhage
  • 070-2629267
Branche
Notaris
KVK
51765446
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-01-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen