Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Figarossa B.V. een goede keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alles van Figarossa B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Figarossa B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 61001910.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Figarossa B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.