Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is FFT Notarissen een juiste keuze.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat alle informatie van FFT Notarissen uit Mijdrecht. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? FFT Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

FFT Notarissen is een notaris uit Mijdrecht. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63267780.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.