Is FEM Holding B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over FEM Holding B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

FEM Holding B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54462525.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? FEM Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.