error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is FEM Holding B.V. een goede keuze. Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over FEM Holding B.V. uit Amsterdam.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? FEM Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over FEM Holding B.V.

FEM Holding B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 54462525.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

FEM Holding B.V.
  • Parnassusweg 737, 1077DG, Amsterdam
  • 020 3016412
Branche
Notaris
KVK
54462525
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-01-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen