Is Felix Holding B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Felix Holding B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Felix Holding B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34305811.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Felix Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.