error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Feijen & De Vries Notarissen de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Feijen & De Vries Notarissen uit Heerde.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Feijen & De Vries Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Heerde. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8212928.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Feijen & De Vries Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Feijen & De Vries Notarissen
Branche
Notaris
KVK
8212928
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
14-01-1812
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen