error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Feijen & De Vries Notarissen het juiste notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Feijen & De Vries Notarissen uit Heerde.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Feijen & De Vries Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Feijen & De Vries Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Heerde. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08212928.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Feijen & De Vries Notarissen
Branche
Notaris
KVK
8212928
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
14-01-1812
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen