Is Feijen & De Vries Notarissen het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Feijen & De Vries Notarissen uit Heerde.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Feijen & De Vries Notarissen

Feijen & De Vries Notarissen is een notaris uit Heerde. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8212928.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Feijen & De Vries Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.