Is Fazmoh B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alles van Fazmoh B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Fazmoh B.V.

Fazmoh B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27342757.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Fazmoh B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.