error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Fargon Holding BV een juiste partner. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Fargon Holding BV uit Boxtel.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de priv├ęsfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Fargon Holding BV is een notaris gevestigd in Boxtel. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17105499.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Fargon Holding BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Fargon Holding BV
Branche
Notaris
KVK
17105499
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen