Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Fargon Holding BV een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Fargon Holding BV uit Boxtel. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Fargon Holding BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Fargon Holding BV is een notaris kantoor gevestigd in Boxtel. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17105499.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken