error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Fargon Holding BV de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alles van Fargon Holding BV uit Boxtel. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Fargon Holding BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Fargon Holding BV is een notaris kantoor gevestigd in Boxtel. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17105499.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Fargon Holding BV
Branche
Notaris
KVK
17105499
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen