Is Factotum B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Factotum B.V. uit Scherpenzeel. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Factotum B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Factotum B.V.

Factotum B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Scherpenzeel. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09096859.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.