Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Excalibur B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Excalibur B.V. uit Geldrop.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Excalibur B.V. is een notaris uit Geldrop. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17155950.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Excalibur B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.