Is Excalibur B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat alles van Excalibur B.V. uit Geldrop. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Excalibur B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Excalibur B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Geldrop. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17155950.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.