error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Everts Splitsingstekeningen het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Everts Splitsingstekeningen uit Zaandam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Everts Splitsingstekeningen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Everts Splitsingstekeningen is een notaris gevestigd in Zaandam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69659966.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Everts Splitsingstekeningen
  • Pharus 156, 1503EB, Zaandam
  • 075-7712044
Branche
Notaris
KVK
69659966
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen