error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Everts Splitsingstekeningen de passende notaris voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je alles van Everts Splitsingstekeningen uit Zaandam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Everts Splitsingstekeningen is een notaris gevestigd in Zaandam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 69659966.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Everts Splitsingstekeningen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Everts Splitsingstekeningen
  • Pharus 156, 1503EB Zaandam
  • 075-7712044
Branche
Notaris
KVK
69659966
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen