Is Everts Splitsingstekeningen de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Everts Splitsingstekeningen uit Zaandam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Everts Splitsingstekeningen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Everts Splitsingstekeningen is een notaris kantoor uit Zaandam. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 69659966.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.