Is Everglades N.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Everglades N.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Everglades N.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34143405.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Everglades N.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.