Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Everglades N.V. een juiste partner.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina vind je alles van Everglades N.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Everglades N.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Everglades N.V.

Everglades N.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34143405.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract