error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Eveline Schot Notarispraktijk B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alle informatie van Eveline Schot Notarispraktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Eveline Schot Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Eveline Schot Notarispraktijk B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 53521552.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Eveline Schot Notarispraktijk B.V.
  • Buikslotermeerplein 424A, 1025WP Amsterdam
  • 020 6369911
  • info@evelineschot.nl
Branche
Notaris
KVK
53521552
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-09-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen