Is Etude Flanche Holding B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Etude Flanche Holding B.V. uit Amsterdam.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Etude Flanche Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Etude Flanche Holding B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 33268392.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen