error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Etude Flanche Holding B.V. de passende notaris voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier staat alle informatie van Etude Flanche Holding B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Etude Flanche Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Etude Flanche Holding B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33268392.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Etude Flanche Holding B.V.
  • Arent Janszoon Ernststr 199, 1083GV, Amsterdam
  • 020-5408000
Branche
Notaris
KVK
33268392
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen