error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is EsKaJet Beheer B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat alle informatie van EsKaJet Beheer B.V. uit Deventer. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? EsKaJet Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

EsKaJet Beheer B.V. is een notaris gevestigd in Deventer. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 38023615.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

EsKaJet Beheer B.V.
Branche
Notaris
KVK
38023615
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-12-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen