Is Ernst Faber B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Ernst Faber B.V. uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Ernst Faber B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Ernst Faber B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 33228258.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.