error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Erna Kortlang Holding B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van Erna Kortlang Holding B.V. uit Leiderdorp. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Erna Kortlang Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Erna Kortlang Holding B.V. is een notaris uit Leiderdorp. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28101415.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Erna Kortlang Holding B.V.
  • Hoofdstraat 20, 2351AJ Leiderdorp
Branche
Notaris
KVK
28101415
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen