Is Erkamp Boot Willemsen Notarissen de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Erkamp Boot Willemsen Notarissen uit Alkmaar.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Erkamp Boot Willemsen Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Erkamp Boot Willemsen Notarissen is een notaris gevestigd in Alkmaar. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67801358.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract