error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Erkamp Boot Willemsen Notarissen een juiste keuze. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat alles van Erkamp Boot Willemsen Notarissen uit Alkmaar. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Erkamp Boot Willemsen Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Erkamp Boot Willemsen Notarissen

Erkamp Boot Willemsen Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Alkmaar. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67801358.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Erkamp Boot Willemsen Notarissen
Branche
Notaris
KVK
67801358
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen