Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is EOE Notariaat B.V. een goede partner.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je een overzicht van EOE Notariaat B.V. uit Nijverdal. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

EOE Notariaat B.V. is een notaris uit Nijverdal. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65760255.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? EOE Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.