Is ENL Notarissen B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over ENL Notarissen B.V. uit Etten-Leur.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? ENL Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over ENL Notarissen B.V.

ENL Notarissen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Etten-Leur. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 59051922.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.