Is ENL Notarissen B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je een overzicht van ENL Notarissen B.V. uit Etten-Leur. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? ENL Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

ENL Notarissen B.V. is een notaris uit Etten-Leur. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59051922.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis