Op zoek naar een goede notaris? Misschien is ENL Notaries 2 B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over ENL Notaries 2 B.V. uit Etten-Leur.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? ENL Notaries 2 B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over ENL Notaries 2 B.V.

ENL Notaries 2 B.V. is een notaris uit Etten-Leur. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 59048387.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract