Op zoek naar een goede notaris? Misschien is ENL Notaries 2 B.V. een juiste partner.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je alles van ENL Notaries 2 B.V. uit Etten-Leur. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? ENL Notaries 2 B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over ENL Notaries 2 B.V.

ENL Notaries 2 B.V. is een notaris gevestigd in Etten-Leur. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59048387.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.