error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is ENL Notaries 2 B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van ENL Notaries 2 B.V. uit Etten-Leur. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

ENL Notaries 2 B.V. is een notaris kantoor uit Etten-Leur. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59048387.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? ENL Notaries 2 B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

ENL Notaries 2 B.V.
  • Bredaseweg 159, 4872LA, Etten-Leur
  • 076 5034557
Branche
Notaris
KVK
59048387
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-10-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen