error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Engelen Notariaat, Mediation en Scheidingsbemiddeling is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een conflict Vul het formulier in en krijg gratis offertes van mediators in de regio van Smilde.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Engelen Notariaat, Mediation en Scheidingsbemiddeling uit Smilde goed.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Smilde.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Smilde.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met partners in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Notariaat Engelen
Branche
Notaris
KVK
1138075
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1856
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen