Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariaat Engelen een goede keuze.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notariaat Engelen uit Smilde.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat Engelen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notariaat Engelen is een notaris uit Smilde. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1138075.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.