Is Emwé Beheer B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Emwé Beheer B.V. uit Annerveenschekanaal.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Emwé Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Emwé Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Annerveenschekanaal. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 04084547.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte