error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Emwé Beheer B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alles van Emwé Beheer B.V. uit Annerveenschekanaal. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Emwé Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Emwé Beheer B.V.

Emwé Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Annerveenschekanaal. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 04084547.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Emwé Beheer B.V.
  • Greveling 38, 9654PV, Annerveenschekanaal
Branche
Notaris
KVK
04084547
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen