Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is EMS Netwerk Notarissen Maarn een goede keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over EMS Netwerk Notarissen Maarn uit Maarn.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

EMS Netwerk Notarissen Maarn is een notaris kantoor uit Maarn. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65302427.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? EMS Netwerk Notarissen Maarn of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.