error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is EMS Netwerk Notarissen de juiste notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over EMS Netwerk Notarissen uit Doorn.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? EMS Netwerk Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

EMS Netwerk Notarissen is een notaris kantoor uit Doorn. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65888413.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

EMS Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
65888413
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-05-2014
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen