error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Emmius Notarissen een goede partner. Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Emmius Notarissen uit Delfzijl. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Emmius Notarissen

Emmius Notarissen is een notaris uit Delfzijl. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 02101523.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Emmius Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Emmius Notarissen
Branche
Notaris
KVK
2101523
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-1992
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen