error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Emergo B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Emergo B.V. uit Emmeloord.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Emergo B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Emergo B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Emmeloord. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 61148334.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Emergo B.V.
  • Ecopark 42, 8305BK, Emmeloord
  • 06-20118957
Branche
Notaris
KVK
61148334
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-07-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen