Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Em-Me BV een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Em-Me BV uit Oss. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Em-Me BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Em-Me BV is een notaris uit Oss. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17119117.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte