error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Em-Me BV het juiste notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Em-Me BV uit Oss. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Em-Me BV is een notaris kantoor uit Oss. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17119117.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Em-Me BV of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Em-Me BV
  • Hescheweg 126, 5342CL, Oss
  • 0412-639720
Branche
Notaris
KVK
17119117
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen