Is Notariskantoor Ellens & Lentze B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je alle informatie van Notariskantoor Ellens & Lentze B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Ellens & Lentze B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Ellens & Lentze B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27114293.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.