error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Ellens & Lentze Notariaat Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Ellens & Lentze Notariaat Mediation uit 's-Gravenhage op de juiste plek.

Oplossingen

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Notariskantoor Ellens & Lentze B.V.
Branche
Notaris
KVK
27114293
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-01-1986
Medewerkers
22

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen