error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Elan Notarissen Vastgoed B.V. de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Elan Notarissen Vastgoed B.V. uit Steenwijk.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Elan Notarissen Vastgoed B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Elan Notarissen Vastgoed B.V. is een notaris uit Steenwijk. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 55497071.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Elan Notarissen Vastgoed B.V.
  • De Vesting 3, 8332GL, Steenwijk
  • 0521 512021
Branche
Notaris
KVK
55497071
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen