Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Elan Notarissen Praktijkvennootschap B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Elan Notarissen Praktijkvennootschap B.V. uit Steenwijk.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Elan Notarissen Praktijkvennootschap B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Elan Notarissen Praktijkvennootschap B.V. is een notaris kantoor uit Steenwijk. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 55497748.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte