Is Elan Notarissen Praktijkvennootschap B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Elan Notarissen Praktijkvennootschap B.V. uit Steenwijk. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Elan Notarissen Praktijkvennootschap B.V. is een notaris kantoor uit Steenwijk. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 55497748.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Elan Notarissen Praktijkvennootschap B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.