error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is E&L Notarissen B.V. de passende notaris voor jou? Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over E&L Notarissen B.V. uit Etten-Leur.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? E&L Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

E&L Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Etten-Leur. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20156547.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

E&L Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
20156547
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-02-1999
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen