error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is E&L Notarissen B.V. een goede partner.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over E&L Notarissen B.V. uit Etten-Leur.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over E&L Notarissen B.V.

E&L Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Etten-Leur. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20156547.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? E&L Notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

E&L Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
20156547
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-02-1999
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen